Aktivitete të radhës


08
Qershor
2019

Ekspozitë fotografish nga Luka Mjeda mbi veprat e arkitektit dhe skulptorit shqiptar të renesansës së hershme Andrea Alessi

  • Adresa: Muzeu Mimara, Rooseveltov trg 5, 10000, Zagreb
  • Data: 2019-06-08
  • Koha: 12:00

Keni ndonje pyetje?


  • Draškovićeva 25 / V, 10000 Zagreb
  • +385-(0)1-655-82-80
  • vijece.alb.manjine.zagreba@zg.t-com.hr
  • E hëne - E premte: 08:00 - 16:00

Veçojmë


Ta njohim vetën


Galeria