Posjet delegacije Vijeća albanske nacionalne manjine Grada Zagreba veleposlaniku Sadiku


15. 04. 2010

Më 25 janar 2010, përfaqësues të Këshillit të pakicës kombëtare shqiptare të qytetit të Zagrebit u takuan me ambasadorin e Republikës së Kosovës, Valdet Sadikun. Delegacioni i përbërë nga zëvendëskryetari Ilir Uka dhe anëtari Gjovalin Koci, i uroi ambasadorit Sadiku mirëseardhje e punë të mbarë në këtë detyrë fisnike. Në bisedën e ngrohtë dhe vëllazërore përfaqësuesit e Këshillit i bën të njohur ambasadorit Sadiku funksionet, veprimtarinë e qëllimet e Këshillit, ndër të cilat janë: mbrojtja dhe afirmimi i interesave të pjestarëve të pakicës shqiptare në përputhje me dispozitat e Ligjit Kushtetues mbi të drejtat e pakicave kombëtare dhe ruajtja e pasuruimi i mëtejshëm i identitetit e kulturës sonë shqiptare.

Nadolazeća događanja


Zanimljivosti