100 vjetori i lindjes së muzikologut shqiptar Lorenc Antonit


26. 04. 2009

Në Vijenac, në Kaptol në datën 25 prill 2009 u mbajt simpoziumi ndërkombëtar me temë:“100-vjetori i lindjes së muzikologut të famshëm shqiptar Lorenc Antonit”.

Organizatorë: Këshilli i pakicës kombëtare shqiptare të Zagrebit, Misioni katolik shqiptar në Kroaci dhe Unioni i bashkësive shqiptare në Rep. e Kroacisë.

Referuesit: prof. Vinçenc Gjini, znj. Alma Bejtullahu, akademiku Ëngjëll Berisha, prof.dr.Akil Koci dhe akademiku Zeqirja Ballata.

Aktivitete të radhës


Ta njohim vetën