Dita e flamurit


30. 11. 2009

Në “Globus” në 29 nëntor 2009 me rastin e ditës së flamurit u organizua mbrëmja me muzikë popullore, me një program të përgatitur nga Sh.k.”Shkëndija” në bashkëpunim me Unionin e bashkësive shqiptare në Kroaci, Këshillin e pakicave shqiptare të Zagrebit dhe shoqatave të tjera. Mbrëmjen e plotësuan me këngë dhe valle mysafirët e vegjël nga Shqipëria, fëmijët e Qëndrës kulturore kombëtare të Tiranës. Na nderuan me pjesëmarrjen e tyre ambasadori i Rep.së Shqipërisë, z. Pëllumb Qazimi dhe kryebashkiaku i Zagrebit z. Milan Bandić.

Aktivitete të radhës


Ta njohim vetën