U mbajt koncert me këngë qytetare shqiptare


12313977_10206663312075244_6858461022881427962_n

28. 11. 2015

Më 27 Nëntor 2015, në “Novinarski Dom”, në Zagreb u mbajt koncert me këngë të vjetra qytetare shqiptare të kënduara nga kuarteti “Vëllezrit Abereshë” (Imbrogno Maria Cristina, Imbrogno Domenico, Greco Michele, Maffia Camillo) qe kishin ardhur nga Kalabria e Italise dhe motrat Bernardina e Lajde Mjeda.

Aktivitete të radhës


Ta njohim vetën